El que s'ha d'esperar després de les eleccions de desembre a Catalunya

Les eleccions que se celebraran a Catalunya aquest desembre són eleccions de les que s'esperen molt, i és que les mateixes decidiran el destí de Catalunya, és per això que els catalans tenen moltes expectatives sobre el que vindrà després d'elles.
És clar que els resultats d'aquestes eleccions són importants, però més encara és el fet que si les eleccions es podran realitzar en pau o hi haurà fets de violència, ja que els catalans no estan acostumats a aquests fets, i és que a aquests els agrada la seguretat, per això contracten serrallers professionals sempre que poden.
La seguretat dels catalans és una de les seves majors requeriments, per això és que quan emprèn d'ells, contracten serrallers, i també exigeixen que la seguretat pública sigui tan bona com la seva seguretat privada personal.
A Catalunya el que es vol és que tota aquesta situació que avui dia s'està vivint pugui passar, i tots esperem que així sigui, ja que per més que la crisi no estigui generant ara fets de violència, genera molta angoixa, i també ha tingut influència en l'economia.

La realitat és que els catalans tenen les seves esperances posades en que amb la realització d'aquestes eleccions, la crisi política millorés, ja que també es té ben clar que de la nit al dia, els independentistes no deixessin les seves idees de costat.

L'important no és que els catalans canviïn d'opinió respecte a la independència, l'important és que es pugui, per ara, tornar a la legalitat, i és que és molt important acceptar que s'és part d'un estat de govern, l'espanyol, i que agradi o no és així.
Estar dins de la llei és important per a Catalunya, ja que això portarà estabilitat no només a nivell polític i econòmic, sinó també social, la qual cosa és molt important, això perquè es tracta d'una situació que ha fet que es pertorbi la pau a Catalunya .

El cap de govern ha d'acatar les lleis d'Espanya

Una de les grans incerteses que es té a Catalunya amb relació a les eleccions que se celebraran, és el fet que qui surti electe no acati les lleis espanyoles i una altra vegada torni el conflicte de voler declarar independència a la força.

És clar que la situació a Catalunya es ve quan els caps de govern, els qui tenen molt poder i influència en la comunitat tenen idees independentistes i l'insten a la població a recolzar-les, ja que això és el que pot generar fets de violència.

Amb ajuda de Déu, i si els catalans voten amb molta consciència, els resultats de les eleccions a Catalunya seran els propicis, i és que és molt important tenir en compte el fet que Catalunya és una comunitat que es mereix viure en pau.
La importància de tenir una comunitat que tingui estabilitat és molt gran, ja que aquesta contribueix al correcte desenvolupament de la mateixa, a més que els residents se sentin segurs, la qual cosa és un dret.